A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows 8 » Windows 8 Help Forum
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

HUH?



 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old November 24th 17, 04:46 PM posted to alt.comp.os.windows-8
mathedman
external usenet poster
 
Posts: 90
Default HUH?

Is no one reading my post before responding? There is no "Two Win 8
machines) involved or mentioned.
Cable connection tp
Wireless router.
One machine (win 7) working fine -- I'm writing this!
Win 8.1 machine shows connected (the little "stair step" icon
shows 4 bars lighted)---but no internet service is really available.
That is, any attempt to connect (google or whatever) gets a
diagnostic that "no network service is available".
Ads
  #2  
Old November 24th 17, 11:13 PM posted to alt.comp.os.windows-8
s|b
external usenet poster
 
Posts: 1,396
Default HUH?

On Fri, 24 Nov 2017 09:46:16 -0600, Mathedman wrote:

Is no one reading my post before responding?


You're not making it easier by starting another thread...

--
s|b
 




Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 10:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 PCbanter.
The comments are property of their posters.