A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows XP Help and Support
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Aida32 program question



 
 
Thread Tools Display Modes
  #46  
Old April 2nd 04, 07:01 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





Ads
  #47  
Old April 2nd 04, 07:21 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #48  
Old April 2nd 04, 07:41 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #49  
Old April 2nd 04, 08:01 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #50  
Old April 2nd 04, 08:21 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #51  
Old April 2nd 04, 08:41 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #52  
Old April 2nd 04, 09:02 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #53  
Old April 2nd 04, 09:22 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #54  
Old April 2nd 04, 09:41 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #55  
Old April 2nd 04, 10:01 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #56  
Old April 2nd 04, 10:21 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #57  
Old April 2nd 04, 10:42 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #58  
Old April 2nd 04, 11:01 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #59  
Old April 2nd 04, 11:21 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





  #60  
Old April 2nd 04, 11:41 PM
DJ
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Aida32 program question

Val,
thanks, my PC didn't come with a CD and I had to purchase one. What a
shame. I had asked HP about a CD within one week and getting my PC but he
reassured me that I wouldn't need one and I could do a full recovery from
the partition that was on my hard drive. Well that didn't work either.
Thanks,
Donna J.

"VManes" wrote in message
...
The license is for the computer, not the individual drives. Slap as many
HDs in there as you want - only one license is needed. You don't need to
get another copy of Windoze for that machine.

Val
--
Bringing you BeadWizard Design Software
www.beadwizard.com
***************************
Practice safe eating -- always use condiments.
***************************

"DJ" wrote in message
...
Hi Peter,
Just want to make sure when I set up my other harddrive that I can use

my
licensed version with no trouble. I don't have them both hooked up and it

is
showing the information for my old harddrive.
Sorry didn't mean to confuse anyone. Just wondering if this information
(licensed instead of OEM version) is stored in the registry somewhere.
Thanks,
Donna J.





 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 01:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 PCbanter.
The comments are property of their posters.