A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows Service Pack 2
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Windows XP SP2 Install stalls at black screen after initial reboot



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 29th 05, 09:45 PM
phunfoto-lvnv
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Windows XP SP2 Install stalls at black screen after initial reboot

I have been trying to get my computer to reboot for three days now. I have
installed Windows XP nuemrous times using two differnt harddrives, checking
the memory, and removing all non-essential adapter cards. Nothing will get it
past the first part of the setup and the inistial reboot afterwards. The
"blue scrolling" bar stops before it makes it across the screen once and
stays that way for hours. There is no problem with the initial setup, it
formats, copies, etc with no problem. It just won't come back on after the
inital reboot to finalize installation. I've checked the cables, reset the
slave drive to master, and done everything else I can think of. What can I do
short of buying a new motherboard/processor?
--
M_Roberts
Research causes cancer in rats.
Ads
  #2  
Old March 30th 05, 04:40 AM
Rich Barry
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Do you have a slipstreamed version of WinXP+SP2 CD?
"phunfoto-lvnv" wrote in message
...
I have been trying to get my computer to reboot for three days now. I have
installed Windows XP nuemrous times using two differnt harddrives,
checking
the memory, and removing all non-essential adapter cards. Nothing will get
it
past the first part of the setup and the inistial reboot afterwards. The
"blue scrolling" bar stops before it makes it across the screen once and
stays that way for hours. There is no problem with the initial setup, it
formats, copies, etc with no problem. It just won't come back on after the
inital reboot to finalize installation. I've checked the cables, reset the
slave drive to master, and done everything else I can think of. What can I
do
short of buying a new motherboard/processor?
--
M_Roberts
Research causes cancer in rats.



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dialog boxes come up really slow since SP2 Renee Windows Service Pack 2 12 March 2nd 05 07:43 PM
Installing a non standard screensaver? Brett Anderson Windows XP Help and Support 8 November 1st 04 02:50 AM
PC Keeps Restarting! Pink Sparkle Girl Performance and Maintainance of XP 3 October 13th 04 02:47 AM
how tot print my favorites on one page? Bern Holvoet General XP issues or comments 5 September 22nd 04 10:01 PM
SP 2 Smiley General XP issues or comments 1 September 10th 04 02:02 AM






All times are GMT +1. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.