A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows XP and video cards, drivers and similar
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Driver Is



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 11th 09, 03:56 PM posted to microsoft.public.windowsxp.video
gdesilli
external usenet poster
 
Posts: 3
Default Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Driver Is

I hope someone can kindly help on this matter.
I am trying to install an AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card on my
computer but can't get it to work. This is the issue:
It seems more a driver issue (I have now an ATI radeon 9600 card installed
(128MB) and the PC worksfine. I just want some more options).
Anyway, this is the message I got today:
atiok3x2.dll - PageFault in non paged area.
STOP 0x00000050, 0xE3FA42AD, 0x00000000, 0xBF15EB8B, 0x00000001
atiok3x2.dll - Address BF15EB8B base at BF15EB8B DateStamp 4844B4B8

This happen right after I have installed the card driver. I do ha an ASUS MB
with 1 GB RAM, Pentium IV 2.8GHz and Windows XP Home edition. For this issue
I have contacted ASUS and got the latest chipsets driver and BIOS installed.
I have also contacted AMD for ATI cards driver and istalled the latest driver
"9-2_xp32_dd_ccc_wdm_enu_75974", which does not work, included also one hot
fix they provided "9-1agp-hotfix_xp32_dd_ccc_74242". Can't get the card to
work. I do believe I have done the most I could.
Does anyone knows if there is anything I can do more may be from a WIndows
XP standpoint to help my issue?
The PC is now working with my ATI Radeon 9600 and latest ATI driver 9.2. On
the card package there is nothing mentioning to limitation inusing the card,
so I assume my pC configuration is OK. By the way I had previoulsy an ATI
Rdeon HD 1650 512MB installed that worked fine (it than broke, that is why I
had to by a new card). Thanks for your support. I appreciate.


Ads
  #2  
Old March 11th 09, 09:38 PM posted to microsoft.public.windowsxp.video
Rich Barry
external usenet poster
 
Posts: 1,220
Default Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Driver Is

ATI has a Uninstall Driver Utility. Did you use it before installing the
new card and drivers?? Try installing the new drivers in Safe Mode.
"gdesilli" wrote in message
...
I hope someone can kindly help on this matter.
I am trying to install an AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card on my
computer but can't get it to work. This is the issue:
It seems more a driver issue (I have now an ATI radeon 9600 card installed
(128MB) and the PC worksfine. I just want some more options).
Anyway, this is the message I got today:
atiok3x2.dll - PageFault in non paged area.
STOP 0x00000050, 0xE3FA42AD, 0x00000000, 0xBF15EB8B, 0x00000001
atiok3x2.dll - Address BF15EB8B base at BF15EB8B DateStamp 4844B4B8

This happen right after I have installed the card driver. I do ha an ASUS
MB
with 1 GB RAM, Pentium IV 2.8GHz and Windows XP Home edition. For this
issue
I have contacted ASUS and got the latest chipsets driver and BIOS
installed.
I have also contacted AMD for ATI cards driver and istalled the latest
driver
"9-2_xp32_dd_ccc_wdm_enu_75974", which does not work, included also one
hot
fix they provided "9-1agp-hotfix_xp32_dd_ccc_74242". Can't get the card to
work. I do believe I have done the most I could.
Does anyone knows if there is anything I can do more may be from a WIndows
XP standpoint to help my issue?
The PC is now working with my ATI Radeon 9600 and latest ATI driver 9.2.
On
the card package there is nothing mentioning to limitation inusing the
card,
so I assume my pC configuration is OK. By the way I had previoulsy an ATI
Rdeon HD 1650 512MB installed that worked fine (it than broke, that is why
I
had to by a new card). Thanks for your support. I appreciate.




  #3  
Old March 12th 09, 02:47 PM posted to microsoft.public.windowsxp.video
gdesilli
external usenet poster
 
Posts: 3
Default Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Drive

Yes I have used ATI uninstall Driver Utility.
I tried to install driver in SAFE Mode. I won't let me: It posts a message
saying that it did not find a Hardware or driver compatible with the
Operating system
and than stop the install. Same problem with the latest downloaded driver
or the original received with the card package on a CD support.
When I boot on normal mode instead I can install only the drivers from CD
and the one downloaded with Hotfix 9,1 from ATI . Can't install other drivers
downloaded from ATI (i.e. the 9,2)
One thing I have not mentioned yet. While I install the driver for the
HD2400 PRO card (from hotfix or CD) I got a warning message saying that the
software does not have a windows logo signature and that my pc could not work
well if I install it. I do install it anyway and got the problem mentioned on
my previous message.
I am now back with my old ATI Radeon 9600 and driver 9,2 installed: in this
case I install the driver and windows recognize its signature.
Thanks for your help
Ciao.Giorgio



"Rich Barry" wrote:

ATI has a Uninstall Driver Utility. Did you use it before installing the
new card and drivers?? Try installing the new drivers in Safe Mode.
"gdesilli" wrote in message
...
I hope someone can kindly help on this matter.
I am trying to install an AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card on my
computer but can't get it to work. This is the issue:
It seems more a driver issue (I have now an ATI radeon 9600 card installed
(128MB) and the PC worksfine. I just want some more options).
Anyway, this is the message I got today:
atiok3x2.dll - PageFault in non paged area.
STOP 0x00000050, 0xE3FA42AD, 0x00000000, 0xBF15EB8B, 0x00000001
atiok3x2.dll - Address BF15EB8B base at BF15EB8B DateStamp 4844B4B8

This happen right after I have installed the card driver. I do ha an ASUS
MB
with 1 GB RAM, Pentium IV 2.8GHz and Windows XP Home edition. For this
issue
I have contacted ASUS and got the latest chipsets driver and BIOS
installed.
I have also contacted AMD for ATI cards driver and istalled the latest
driver
"9-2_xp32_dd_ccc_wdm_enu_75974", which does not work, included also one
hot
fix they provided "9-1agp-hotfix_xp32_dd_ccc_74242". Can't get the card to
work. I do believe I have done the most I could.
Does anyone knows if there is anything I can do more may be from a WIndows
XP standpoint to help my issue?
The PC is now working with my ATI Radeon 9600 and latest ATI driver 9.2.
On
the card package there is nothing mentioning to limitation inusing the
card,
so I assume my pC configuration is OK. By the way I had previoulsy an ATI
Rdeon HD 1650 512MB installed that worked fine (it than broke, that is why
I
had to by a new card). Thanks for your support. I appreciate.





  #4  
Old March 12th 09, 09:25 PM posted to microsoft.public.windowsxp.video
Rich Barry
external usenet poster
 
Posts: 1,220
Default Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Driver Is

Could you return the card for a different one??

"gdesilli" wrote in message
...
I hope someone can kindly help on this matter.
I am trying to install an AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card on my
computer but can't get it to work. This is the issue:
It seems more a driver issue (I have now an ATI radeon 9600 card installed
(128MB) and the PC worksfine. I just want some more options).
Anyway, this is the message I got today:
atiok3x2.dll - PageFault in non paged area.
STOP 0x00000050, 0xE3FA42AD, 0x00000000, 0xBF15EB8B, 0x00000001
atiok3x2.dll - Address BF15EB8B base at BF15EB8B DateStamp 4844B4B8

This happen right after I have installed the card driver. I do ha an ASUS
MB
with 1 GB RAM, Pentium IV 2.8GHz and Windows XP Home edition. For this
issue
I have contacted ASUS and got the latest chipsets driver and BIOS
installed.
I have also contacted AMD for ATI cards driver and istalled the latest
driver
"9-2_xp32_dd_ccc_wdm_enu_75974", which does not work, included also one
hot
fix they provided "9-1agp-hotfix_xp32_dd_ccc_74242". Can't get the card to
work. I do believe I have done the most I could.
Does anyone knows if there is anything I can do more may be from a WIndows
XP standpoint to help my issue?
The PC is now working with my ATI Radeon 9600 and latest ATI driver 9.2.
On
the card package there is nothing mentioning to limitation inusing the
card,
so I assume my pC configuration is OK. By the way I had previoulsy an ATI
Rdeon HD 1650 512MB installed that worked fine (it than broke, that is why
I
had to by a new card). Thanks for your support. I appreciate.




  #5  
Old March 14th 09, 06:54 AM posted to microsoft.public.windowsxp.video
gdesilli
external usenet poster
 
Posts: 3
Default Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Drive

At this point I am going to try it, hoping it is not too late
Thanks for your help. I will keep group updated.
Ciao.Giorgio

"Rich Barry" wrote:

Could you return the card for a different one??

"gdesilli" wrote in message
...
I hope someone can kindly help on this matter.
I am trying to install an AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card on my
computer but can't get it to work. This is the issue:
It seems more a driver issue (I have now an ATI radeon 9600 card installed
(128MB) and the PC worksfine. I just want some more options).
Anyway, this is the message I got today:
atiok3x2.dll - PageFault in non paged area.
STOP 0x00000050, 0xE3FA42AD, 0x00000000, 0xBF15EB8B, 0x00000001
atiok3x2.dll - Address BF15EB8B base at BF15EB8B DateStamp 4844B4B8

This happen right after I have installed the card driver. I do ha an ASUS
MB
with 1 GB RAM, Pentium IV 2.8GHz and Windows XP Home edition. For this
issue
I have contacted ASUS and got the latest chipsets driver and BIOS
installed.
I have also contacted AMD for ATI cards driver and istalled the latest
driver
"9-2_xp32_dd_ccc_wdm_enu_75974", which does not work, included also one
hot
fix they provided "9-1agp-hotfix_xp32_dd_ccc_74242". Can't get the card to
work. I do believe I have done the most I could.
Does anyone knows if there is anything I can do more may be from a WIndows
XP standpoint to help my issue?
The PC is now working with my ATI Radeon 9600 and latest ATI driver 9.2.
On
the card package there is nothing mentioning to limitation inusing the
card,
so I assume my pC configuration is OK. By the way I had previoulsy an ATI
Rdeon HD 1650 512MB installed that worked fine (it than broke, that is why
I
had to by a new card). Thanks for your support. I appreciate.





  #6  
Old March 20th 09, 07:12 PM posted to microsoft.public.windowsxp.video
gdesilli[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Drive

It is a week that my PC is working fine with the ATI RADEON HD 2400 series
video card installed. After more searching I did change some BIOS settings:
AGP fast write :disable
AGP speed from 8x to 4x
INstalled the ati driver version "8-12agp-hotfix_xp32_dd_ccc_72281"
Just in case can help someone else
Thanks for your support

"gdesilli" wrote:

At this point I am going to try it, hoping it is not too late
Thanks for your help. I will keep group updated.
Ciao.Giorgio

"Rich Barry" wrote:

Could you return the card for a different one??

"gdesilli" wrote in message
...
I hope someone can kindly help on this matter.
I am trying to install an AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card on my
computer but can't get it to work. This is the issue:
It seems more a driver issue (I have now an ATI radeon 9600 card installed
(128MB) and the PC worksfine. I just want some more options).
Anyway, this is the message I got today:
atiok3x2.dll - PageFault in non paged area.
STOP 0x00000050, 0xE3FA42AD, 0x00000000, 0xBF15EB8B, 0x00000001
atiok3x2.dll - Address BF15EB8B base at BF15EB8B DateStamp 4844B4B8

This happen right after I have installed the card driver. I do ha an ASUS
MB
with 1 GB RAM, Pentium IV 2.8GHz and Windows XP Home edition. For this
issue
I have contacted ASUS and got the latest chipsets driver and BIOS
installed.
I have also contacted AMD for ATI cards driver and istalled the latest
driver
"9-2_xp32_dd_ccc_wdm_enu_75974", which does not work, included also one
hot
fix they provided "9-1agp-hotfix_xp32_dd_ccc_74242". Can't get the card to
work. I do believe I have done the most I could.
Does anyone knows if there is anything I can do more may be from a WIndows
XP standpoint to help my issue?
The PC is now working with my ATI Radeon 9600 and latest ATI driver 9.2.
On
the card package there is nothing mentioning to limitation inusing the
card,
so I assume my pC configuration is OK. By the way I had previoulsy an ATI
Rdeon HD 1650 512MB installed that worked fine (it than broke, that is why
I
had to by a new card). Thanks for your support. I appreciate.





  #7  
Old July 29th 09, 03:36 AM posted to microsoft.public.windowsxp.video
Frank Carcia
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Can't get AGP ATI RAdeon HD 2400 PRO video card working. Drive

Thank You Guys. I just fixed my HD 2400 PRO but found the settings on a set
up page rather than going into bios. You just have to scroll down to find the
spot to make the 4X and disable changes. So much for plug and play and tests
that show nothing. Right click on the icon to find the set up pages. Now my
Son can play SIM3
Frank


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 11:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.