A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows XP and video cards, drivers and similar
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Problem displaying all video material



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 21st 09, 07:10 PM posted to microsoft.public.windowsxp.video
MoiMeme
external usenet poster
 
Posts: 91
Default Problem displaying all video material

Hi,

Win XP SP2, regularly updated.
Geforce 6800 with recent ( april 2009 ) drivers

When I try to dislpay whatever video ( mpg / wav / wmv / DVD) I allways get
an image with small vertical lines ( like this ||||||||||||||||||)
surerimposed and flickering.

Any idea how I can find:

- why ?
- how solve ?

All these videos have been displayed ok on other PCs

I have installed the latest KLite codec pack

Ads
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 03:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.