A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Security and Administration with Windows XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

admin$ share doesn't work on xp machines



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 10th 10, 08:22 AM posted to microsoft.public.windowsxp.security_admin
Mandy
external usenet poster
 
Posts: 1
Default admin$ share doesn't work on xp machines

I have a workgroup of few PC's(all of them are VMWare 2.0 clients with
Computer Names XP1,XP2,...).
I can't open a remote admin$ share in any of the PC's. I searched the
Internet for a clue but nothing helps.
Some details:
I enables remote access on the remote XP machine with a user Administrator
and password Ab123456.
When trying to get to the \\XP1 share it works fine.
When trying to open \\XP1\admin$ I get a dialog box for user and password
but using Administrator (or XP1\Administrator) fials with error message
Loggon Unsusccefull.
On the other hand trying from XP1 to open \\XP1\admin$ works fine.
Rebooting XP1 does nothing for the problem.
Can someone help please?
Regards
Mandy


Ads
  #2  
Old August 10th 10, 11:34 AM posted to microsoft.public.windowsxp.security_admin
John John - MVP[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 1,637
Default admin$ share doesn't work on xp machines

On 8/10/2010 4:22 AM, Mandy wrote:
I have a workgroup of few PC's(all of them are VMWare 2.0 clients with
Computer Names XP1,XP2,...).
I can't open a remote admin$ share in any of the PC's. I searched the
Internet for a clue but nothing helps.
Some details:
I enables remote access on the remote XP machine with a user Administrator
and password Ab123456.
When trying to get to the \\XP1 share it works fine.
When trying to open \\XP1\admin$ I get a dialog box for user and password
but using Administrator (or XP1\Administrator) fials with error message
Loggon Unsusccefull.
On the other hand trying from XP1 to open \\XP1\admin$ works fine.
Rebooting XP1 does nothing for the problem.
Can someone help please?


Try he http://support.microsoft.com/kb/842715

John
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 10:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.