A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Security and Administration with Windows XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Google chrome restart PC ?



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 20th 10, 12:56 PM posted to microsoft.public.windowsxp.security_admin
big
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Google chrome restart PC ?

Hi,
on Win XP Professional, my PC stops suddenly. It is not a fun problem
cooling processor. Fun runs well. This problem appeared about when I
installed Google Chrome. I wonder if it can do this. Any case like this ? Any
other point to investigate ?

Thanks for help.
Ads
  #2  
Old July 20th 10, 01:07 PM posted to microsoft.public.windowsxp.security_admin
John John - MVP
external usenet poster
 
Posts: 780
Default Google chrome restart PC ?

big wrote:
Hi,
on Win XP Professional, my PC stops suddenly. It is not a fun problem
cooling processor. Fun runs well. This problem appeared about when I
installed Google Chrome. I wonder if it can do this. Any case like this ? Any
other point to investigate ?


The solution seems pretty obvious to me... ask the authors of the
application or uninstall the application causing the problem!

John
  #3  
Old August 23rd 10, 09:00 PM posted to microsoft.public.windowsxp.security_admin
Shaera
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Google chrome restart PC ?

Hi,
I seem to have the same problem, but it's just a guess, could be a virus,
happened on both my pcs only while using Chrome, though. On one the problem
just stopped by itself, and on the other it has just begun.
John's advice seems pretty reasonable...

"big" wrote:

Hi,
on Win XP Professional, my PC stops suddenly. It is not a fun problem
cooling processor. Fun runs well. This problem appeared about when I
installed Google Chrome. I wonder if it can do this. Any case like this ? Any
other point to investigate ?

Thanks for help.

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 09:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.