A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Security and Administration with Windows XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Corrupt\duplicate user profiles



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 26th 03, 09:15 PM
Jim
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Corrupt\duplicate user profiles

Does anyone have any info on a problem with users losing
their local settings because the system creates a new
profile when they logon? The profile will have a .000
or .001 etc. extension. It's as if the user just logged
in for the first time.

We have been having this problem very frequently at many
of our company's sites. Im trying to find out what causes
this to happen and how to fix it quickly.

If anyone has any information on this please let me know.

Thanks,
Jim
Ads
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 07:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.