A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows XP and video cards, drivers and similar
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Video does not have sound unless reboot



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 10th 09, 03:32 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.video
Peter Olcott
external usenet poster
 
Posts: 48
Default Video does not have sound unless reboot

Why is it that I can not play a movie with sound unless I
reboot my computer?


Ads
  #2  
Old July 10th 09, 03:45 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.video
Jose
external usenet poster
 
Posts: 3,140
Default Video does not have sound unless reboot

On Jul 10, 10:32*am, "Peter Olcott" wrote:
Why is it that I can not play a movie with sound unless I
reboot my computer?


What movie?
  #3  
Old July 10th 09, 04:01 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.video
Peter Olcott
external usenet poster
 
Posts: 48
Default Video does not have sound unless reboot

Whenever I attempt to play any videos from MSN or YouTube,
there is no sound unless I reboot.

"Jose" wrote in message
...
On Jul 10, 10:32 am, "Peter Olcott"
wrote:
Why is it that I can not play a movie with sound unless I
reboot my computer?


What movie?


  #4  
Old July 10th 09, 06:37 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.video
David B.[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 1,244
Default Video does not have sound unless reboot

Have you tried updating your audio drivers?

--


------
"Peter Olcott" wrote in message
...
Why is it that I can not play a movie with sound unless I reboot my
computer?


  #5  
Old July 10th 09, 08:23 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.video
Peter Olcott
external usenet poster
 
Posts: 48
Default Video does not have sound unless reboot

I just tried that and the Intel update site indicated that
my driver was already current.

"David B." wrote in message
...
Have you tried updating your audio drivers?

--


------
"Peter Olcott" wrote in message
...
Why is it that I can not play a movie with sound unless I
reboot my computer?




  #6  
Old July 11th 09, 03:49 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.video
Peter Olcott
external usenet poster
 
Posts: 48
Default Video does not have sound unless reboot

I tried uninstalling my sound driver and re-installing a
fresh download, and this may have worked. My sound has
continued to work so far. The original driver may have
become corrupted.

"David B." wrote in message
...
Have you tried updating your audio drivers?

--


------
"Peter Olcott" wrote in message
...
Why is it that I can not play a movie with sound unless I
reboot my computer?




  #7  
Old July 14th 09, 02:32 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.video
Peter Olcott
external usenet poster
 
Posts: 48
Default Video does not have sound unless reboot

"David B." wrote in message
...
Have you tried updating your audio drivers?


Although updating my audio drivers could not work because
they were already up-to-date, your suggestion lead to the
answer that did work. I uninstalled and reinstalled my audio
drivers with a fresh download, and that has now worked for
several days. So thanks for your help, it lead to the
solution to my problem.


--


------
"Peter Olcott" wrote in message
...
Why is it that I can not play a movie with sound unless I
reboot my computer?




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 05:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.