A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Networking and the Internet with Windows XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

No internet connection on primary partition



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 4th 10, 06:31 PM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
Industrial One
external usenet poster
 
Posts: 159
Default No internet connection on primary partition

Running Windows XP, SP2. Right after scanning for spyware, removing
and rebooting, my computer refused to obtain an IP address, and I
couldn't get connected no matter what I tried.

I tried doing a windows repair, resetting the BIOS, deleting HOSTS
file, reinstalling the network card driver. Nothing is working. I
installed XP on a new partition and it works fine here. I probably
could do a fresh install and move all my documents, but I'm really
curious what the culprit could be, so I wanna isolate and troubleshoot
it.

I just don't ****ing understand how the problem could persist after a
Windows repair, because all the system files are reinstalled and
replaced, so what could it be?

What other areas should I try troubleshooting?

Thanks.
Ads
  #2  
Old November 5th 10, 10:05 PM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
James Egan
external usenet poster
 
Posts: 257
Default No internet connection on primary partition


On Thu, 4 Nov 2010 11:31:38 -0700 (PDT), Industrial One
wrote:

Running Windows XP, SP2. Right after scanning for spyware, removing
and rebooting, my computer refused to obtain an IP address, and I
couldn't get connected no matter what I tried.

I tried doing a windows repair, resetting the BIOS, deleting HOSTS
file, reinstalling the network card driver. Nothing is working. I
installed XP on a new partition and it works fine here. I probably
could do a fresh install and move all my documents, but I'm really
curious what the culprit could be, so I wanna isolate and troubleshoot
it.

I just don't ****ing understand how the problem could persist after a
Windows repair, because all the system files are reinstalled and
replaced, so what could it be?

What other areas should I try troubleshooting?



"netsh winsock reset catalog" at a command prompt


Jim
  #3  
Old November 6th 10, 01:41 AM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
Industrial One
external usenet poster
 
Posts: 159
Default No internet connection on primary partition

On Nov 5, 10:05*pm, James Egan wrote:
On Thu, 4 Nov 2010 11:31:38 -0700 (PDT), Industrial One



wrote:
Running Windows XP, SP2. Right after scanning for spyware, removing
and rebooting, my computer refused to obtain an IP address, and I
couldn't get connected no matter what I tried.


I tried doing a windows repair, resetting the BIOS, deleting HOSTS
file, reinstalling the network card driver. Nothing is working. I
installed XP on a new partition and it works fine here. I probably
could do a fresh install and move all my documents, but I'm really
curious what the culprit could be, so I wanna isolate and troubleshoot
it.


I just don't ****ing understand how the problem could persist after a
Windows repair, because all the system files are reinstalled and
replaced, so what could it be?


What other areas should I try troubleshooting?


"netsh winsock reset catalog" at a command prompt

Jim


Still no connection after rebooting.
  #4  
Old November 6th 10, 02:15 AM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
edfair[_37_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default No internet connection on primary partition


You could try the IP reset routine. Or the winsock fix. Both have lots
of info on the web.


  #5  
Old November 6th 10, 05:39 AM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
Industrial One
external usenet poster
 
Posts: 159
Default No internet connection on primary partition

On Nov 6, 2:15*am, edfair wrote:
You could try the IP reset routine. *Or the winsock fix. *Both have lots
of info on the web.


Could you be more specific?
  #6  
Old November 7th 10, 02:33 AM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
edfair[_38_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default No internet connection on primary partition


google search for "microsoft ip reset"

or

google search for "microsoft winsock fix"


  #7  
Old November 7th 10, 03:34 AM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
Industrial One
external usenet poster
 
Posts: 159
Default No internet connection on primary partition

On Nov 7, 2:33*am, edfair wrote:
google search for "microsoft ip reset"

or

google search for "microsoft winsock fix"


You don't even read my post and the aforementioned winsock reset
attempt above which I clearly stated solved nothing, and you have the
nerve to not only repeat the same ****ing thing James said, but to
tell me to google search for a short CMD command that could fit my
cell phone screen?

You sir are a vapid piece of ****. Migrate your fat ****-face out of
my sight.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 PCbanter.
The comments are property of their posters.