A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Performance and Maintainance of XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

WinXP SP1 Home, Scheduled Tasks don't run since installing latest Security Updates



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 16th 04, 10:54 PM
Phydeaux
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default WinXP SP1 Home, Scheduled Tasks don't run since installing latest Security Updates

WinXP SP1 Home, Scheduled Tasks don't run since installing latest Security
Updates

I installed the latest WIN XP security updates: 841873, 839645, 840315,
842773 and 823353 [OE6_SP1] on 7/14 and tasks in the TaskScheduler haven't
been able to run since.

The error messages in the "SchedLog.txt" a
1.)
"The attempt to log on to the account associated with the task failed,
therefore, the task did not run.
Verify that the task's Run-as name and password are valid and try again."

OR
2.)
"Unable to start task.
The specific error is:
0x80070006: The handle is invalid.
Try using the Task page Browse button to locate the application."

So far I have Uninstalled and verified TaskScheduler works without these
Critical Updates, then re-installed them and again lost the use of the
TaskScheduler.

I have gone through Knowledge Base Article - 308558 "How To Troubleshoot
Scheduled Tasks in Windows XP" without a possitive solution.

From Kelly's site I again ran "sthome.vbs" to allow tasks without passwords,
yet that didn't correct getting Error Message (1).

I Added a new Scheduled Task to see if only the old tasks were effected. The
new task got Error 2 the first time I tried it and then Error 1 since.

The real strange part is that if I manually try to run from the Right-click
menu, the first attempt will get Error 1, yet if I again right-click "Run"
within a few seconds of the failed attempt it will run from this second
attempt!

Looking for a solution that doesn't require uninstalling the Updates
permanently.



--
Remove nospam in email


Ads
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.