A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows XP Help and Support
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs



 
 
Thread Tools Display Modes
  #91  
Old April 12th 04, 08:52 AM
Anand Agarawala
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs

One other thing that might help, when i put in a URL prefixed by an
http://, (ie: "http://www.google.com") there is actually no error
message.

There is the visual cues that occur when the address bar used to work,
that is:
-the quick hilighting of the URL text in the address, followed by an
immediate de-hilighting, and then the cursor moving to the front of
the URL text.


Any help would be super appreciated!

-anand
Ads
  #93  
Old April 12th 04, 09:52 AM
Anand Agarawala
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs

One other thing that might help, when i put in a URL prefixed by an
http://, (ie: "http://www.google.com") there is actually no error
message.

There is the visual cues that occur when the address bar used to work,
that is:
-the quick hilighting of the URL text in the address, followed by an
immediate de-hilighting, and then the cursor moving to the front of
the URL text.


Any help would be super appreciated!

-anand
  #95  
Old April 12th 04, 10:51 AM
Anand Agarawala
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs

One other thing that might help, when i put in a URL prefixed by an
http://, (ie: "http://www.google.com") there is actually no error
message.

There is the visual cues that occur when the address bar used to work,
that is:
-the quick hilighting of the URL text in the address, followed by an
immediate de-hilighting, and then the cursor moving to the front of
the URL text.


Any help would be super appreciated!

-anand
  #97  
Old April 12th 04, 11:52 AM
Anand Agarawala
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs

One other thing that might help, when i put in a URL prefixed by an
http://, (ie: "http://www.google.com") there is actually no error
message.

There is the visual cues that occur when the address bar used to work,
that is:
-the quick hilighting of the URL text in the address, followed by an
immediate de-hilighting, and then the cursor moving to the front of
the URL text.


Any help would be super appreciated!

-anand
  #99  
Old April 12th 04, 12:55 PM
Anand Agarawala
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs

One other thing that might help, when i put in a URL prefixed by an
http://, (ie: "http://www.google.com") there is actually no error
message.

There is the visual cues that occur when the address bar used to work,
that is:
-the quick hilighting of the URL text in the address, followed by an
immediate de-hilighting, and then the cursor moving to the front of
the URL text.


Any help would be super appreciated!

-anand
  #101  
Old April 13th 04, 05:21 PM
Anand Agarawala
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs

One other thing that might help, when i put in a URL prefixed by an
http://, (ie: "http://www.google.com") there is actually no error
message.

There is the visual cues that occur when the address bar used to work,
that is:
-the quick hilighting of the URL text in the address, followed by an
immediate de-hilighting, and then the cursor moving to the front of
the URL text.


Any help would be super appreciated!

-anand
  #102  
Old May 12th 04, 08:43 PM
Blue Balls
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default StartRun and Address Bar (taskbar) not Launching URLs

I had the exact same problem. What I did to fix it was simply went to
Tools/Internet Options/Programs and clicked Reset Web Settings. That's
all.

Good luck

=)

On 9 Apr 2004 12:36:57 -0700, (Anand Agarawala) wrote:

One other thing that might help, when i put in a URL prefixed by an
http://, (ie: "http://www.google.com") there is actually no error
message.

There is the visual cues that occur when the address bar used to work,
that is:
-the quick hilighting of the URL text in the address, followed by an
immediate de-hilighting, and then the cursor moving to the front of
the URL text.


Any help would be super appreciated!

-anand


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 01:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 PCbanter.
The comments are property of their posters.