A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Microsoft Messenger
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Alerts not working in Windows Live Messenger



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 4th 09, 05:57 PM posted to microsoft.public.windowsxp.messenger
dirkus
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Alerts not working in Windows Live Messenger

Hello,

In the last couple of days the alert that plays a sound when I get a new IM
seems to have stopped working -- or works intermittently at best. When a new
message comes in, sometimes the sound will play and sometimes it won't. My
status is not set to busy so that isn't the issue.

This is a problem since I spend quite a bit of time using Remote Desktop
connnected to another computer which means that I don't see my task bar, I
see the other computer's. If the sound doesn't play, I have no way of
knowing that I got a new IM!

I am running XP Pro with Windows Live Messenger 2009 (buld 14.0.8064.206).
I have run through the Live Essentials repair process with no effect. I also
have Messenger Plus! installed but I just did that after running the repair
thinking it might help kick it back into gear.

Any ideas would be very welcome.

Thank you in advance!
Ads
  #2  
Old September 29th 09, 09:16 PM posted to microsoft.public.windowsxp.messenger
Lynyrd2
external usenet poster
 
Posts: 4
Default Alerts not working in Windows Live Messenger

I have been searching and maybe you can help me. How do I even turn on the
messenger alert? Can you help me?

"dirkus" wrote:

Hello,

In the last couple of days the alert that plays a sound when I get a new IM
seems to have stopped working -- or works intermittently at best. When a new
message comes in, sometimes the sound will play and sometimes it won't. My
status is not set to busy so that isn't the issue.

This is a problem since I spend quite a bit of time using Remote Desktop
connnected to another computer which means that I don't see my task bar, I
see the other computer's. If the sound doesn't play, I have no way of
knowing that I got a new IM!

I am running XP Pro with Windows Live Messenger 2009 (buld 14.0.8064.206).
I have run through the Live Essentials repair process with no effect. I also
have Messenger Plus! installed but I just did that after running the repair
thinking it might help kick it back into gear.

Any ideas would be very welcome.

Thank you in advance!

  #3  
Old September 29th 09, 09:16 PM posted to microsoft.public.windowsxp.messenger
Lynyrd2
external usenet poster
 
Posts: 4
Default Alerts not working in Windows Live Messenger


I have been searching and maybe you can help me. How do I even turn on the
messenger alert? Can you help me?

"dirkus" wrote:

Hello,

In the last couple of days the alert that plays a sound when I get a new IM
seems to have stopped working -- or works intermittently at best. When a new
message comes in, sometimes the sound will play and sometimes it won't. My
status is not set to busy so that isn't the issue.

This is a problem since I spend quite a bit of time using Remote Desktop
connnected to another computer which means that I don't see my task bar, I
see the other computer's. If the sound doesn't play, I have no way of
knowing that I got a new IM!

I am running XP Pro with Windows Live Messenger 2009 (buld 14.0.8064.206).
I have run through the Live Essentials repair process with no effect. I also
have Messenger Plus! installed but I just did that after running the repair
thinking it might help kick it back into gear.

Any ideas would be very welcome.

Thank you in advance!

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.