A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Customizing Windows XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Networking Problem



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 14th 11, 08:11 PM posted to microsoft.public.windowsxp.customize
Frederick[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 62
Default Networking Problem

I currently have three XP (P3) machines networked together via CAT5 to
a wireless router. I call them machine-1, machine-2 and machine-3.
All are in Workgroup 'MYHOME'. All folders & files on all 3 machines
are set to file sharing, allowing all user mods to same.

'My Network Places' on machine-1 shows all content of machine-2, and
allows accessing/changing to same. It does NOT show machine-3 at all.

'My Network Places' on machine-2 shows all content of machine-2 &
machine-3, and allows accessing/changing to same. This is as it
should be.

'My Network Places' on machine-3 shows all content of machine-1 &
machine-2, and allows accessing/changing to same. This is as it
should be.

So, basically, my problem is that I cannot access the content of
machine-3 from machine-1, and I cannot figure out why not. I have
tried several things - to no avail. It seems strange to me that
machine-3 seems set up correctly enough to link both ways with
machine-2, but only one way with machine-1. Otherwise, my network
seems to work fine.

Looking for help.

Thanks

Frederick
Ads
  #2  
Old October 15th 11, 03:46 AM posted to microsoft.public.windowsxp.customize
VanguardLH[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 10,881
Default Networking Problem

Frederick wrote:

I currently have three XP (P3) machines ...

snipped the DUPLICATED post

See replies to your SAME post submitted 7 hours earlier.
  #3  
Old October 15th 11, 12:12 PM posted to microsoft.public.windowsxp.customize
Frederick[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 62
Default Networking Problem

On Fri, 14 Oct 2011 21:46:08 -0500, VanguardLH wrote:

Frederick wrote:

I currently have three XP (P3) machines ...

snipped the DUPLICATED post

See replies to your SAME post submitted 7 hours earlier.


Sorry. Never saw replies, and in fact still cannot find any. I will
look some more.

Good God! What now?

Frederick.

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 10:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.