A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Networking and the Internet with Windows XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

HTTP Fails Once A Day (or more)



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 14th 10, 01:42 PM posted to microsoft.public.windowsxp.network_web
RonInNewYork
external usenet poster
 
Posts: 1
Default HTTP Fails Once A Day (or more)


I have two computers connected to my linksys (310) router. A Win7
(wireless) and my XP SP3 (wired). The Win7 never has any problems. About
once a day, on the XP computer, I lose http connectivity. I can ping
sites, but not use HTTP to get html pages. There are no other errors.
Ipconfig/all is the same before the failure and after. When it occurs,
suddenly, sites are unavailable (the Win7 laptop is always OK). Also, I
have four drives connected via a router; three of them (usb drives) are
still accessible when this occurs, but my other, a a MyBookWorldEdition
mirrored drive, is not. Only rebooting fixes it reliably. Sometimes,
powering down the router (or the cable modem) helps but that is rare.
Happens with IE8, FireFox, and Chrome.


Ads
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.