A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Printing and Faxing with Windows XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

printing problem



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 20th 09, 01:28 PM posted to microsoft.public.windowsxp.print_fax
it chick
external usenet poster
 
Posts: 1
Default printing problem

Some of my end users are creating a shortcut of the network printer on their
desktop, so they can just drag and drop files on to the printer. A few days
ago that suddenly stopped working, for some of the users, not all of them.
Nothing happens not even an error message. I am desperatly trying to figure
out what happened.
The printer works fine printing from wihtin an application.
Any help would be appreciated.

Ads
  #2  
Old December 13th 09, 03:05 AM posted to microsoft.public.windowsxp.print_fax
Rven1946
external usenet poster
 
Posts: 2
Default printing problem



"it chick" wrote:

Some of my end users are creating a shortcut of the network printer on their
desktop, so they can just drag and drop files on to the printer. A few days
ago that suddenly stopped working, for some of the users, not all of them.
Nothing happens not even an error message. I am desperatly trying to figure
out what happened.
The printer works fine printing from wihtin an application.
Any help would be appreciated.

  #3  
Old December 13th 09, 03:05 AM posted to microsoft.public.windowsxp.print_fax
Rven1946
external usenet poster
 
Posts: 2
Default printing problem



"it chick" wrote:

Some of my end users are creating a shortcut of the network printer on their
desktop, so they can just drag and drop files on to the printer. A few days
ago that suddenly stopped working, for some of the users, not all of them.
Nothing happens not even an error message. I am desperatly trying to figure
out what happened.
The printer works fine printing from wihtin an application.
Any help would be appreciated.

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 02:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.