A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows 7 » Windows 7 Forum
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

My Home LAN Partially Quit



 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old November 14th 17, 04:58 PM posted to alt.windows7.general
Lana
external usenet poster
 
Posts: 1
Default My Home LAN Partially Quit

Home Lan

Back bedroom: AT&T wifi router internet connection. Desktop and NAS1,
Switch to printer.

Front room: Cat5 from Back Bedroom AT&T WiFi to switch in front room.
Switch to Desktop, NAS2 and laptop.

Side room: wifi to laptop.

All was working until ...

Front room UPS powering switch and NAS2 died.
So unplugged from UPS and installed a working UPS.
All lights came on.

But, NAS1 and NAS2 not found.
All PCs can see each other.
All can access Internet. Some via CAT5 others via WiFi.

Recycled power on NAS1 and NAS2. NOGO !

Recycled power on AT&T router thinking NASes lost their IP Address.
NAS1 and NAS2 appeared on what I was sitting at for around 5 minutes
then disappeared totally from all PCs.

What is going on and how do I fix ?

Ads
  #2  
Old November 14th 17, 07:22 PM posted to alt.windows7.general
Shadow
external usenet poster
 
Posts: 1,029
Default My Home LAN Partially Quit

On Tue, 14 Nov 2017 07:58:26 -0800, Lana wrote:

Home Lan

Back bedroom: AT&T wifi router internet connection. Desktop and NAS1,
Switch to printer.

Front room: Cat5 from Back Bedroom AT&T WiFi to switch in front room.
Switch to Desktop, NAS2 and laptop.

Side room: wifi to laptop.

All was working until ...

Front room UPS powering switch and NAS2 died.
So unplugged from UPS and installed a working UPS.
All lights came on.

But, NAS1 and NAS2 not found.
All PCs can see each other.
All can access Internet. Some via CAT5 others via WiFi.

Recycled power on NAS1 and NAS2. NOGO !

Recycled power on AT&T router thinking NASes lost their IP Address.
NAS1 and NAS2 appeared on what I was sitting at for around 5 minutes
then disappeared totally from all PCs.

What is going on and how do I fix ?


What do the router(s) logs say ?
What does ipconfig from each device (computer) say ?
[]'s
--
Don't be evil - Google 2004
We have a new policy - Google 2012
 




Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 12:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 PCbanter.
The comments are property of their posters.