A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Performance and Maintainance of XP
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Microsoft .NET Framework 1.1



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 27th 10, 06:21 PM posted to microsoft.public.windowsxp.perform_maintain
clm_jr
external usenet poster
 
Posts: 9
Default Microsoft .NET Framework 1.1

Microsoft .NET Framework 1.1 will not start. An error message says "a device
attached to it is not working."
  #2  
Old April 27th 10, 09:09 PM posted to microsoft.public.windowsxp.perform_maintain
Jerry
external usenet poster
 
Posts: 616
Default Microsoft .NET Framework 1.1

Try the microsoft.public.dotnet.framework newsgroup.

"clm_jr" wrote in message
...
Microsoft .NET Framework 1.1 will not start. An error message says "a
device
attached to it is not working."



  #3  
Old April 28th 10, 05:03 AM posted to microsoft.public.windowsxp.perform_maintain
clm_jr
external usenet poster
 
Posts: 9
Default Microsoft .NET Framework 1.1

Thank you

"Jerry" wrote:

Try the microsoft.public.dotnet.framework newsgroup.

"clm_jr" wrote in message
...
Microsoft .NET Framework 1.1 will not start. An error message says "a
device
attached to it is not working."



.

  #4  
Old April 28th 10, 05:03 AM posted to microsoft.public.windowsxp.perform_maintain
clm_jr
external usenet poster
 
Posts: 9
Default Microsoft .NET Framework 1.1


Thank you

"Jerry" wrote:

Try the microsoft.public.dotnet.framework newsgroup.

"clm_jr" wrote in message
...
Microsoft .NET Framework 1.1 will not start. An error message says "a
device
attached to it is not working."



.

  #5  
Old April 27th 10, 09:09 PM posted to microsoft.public.windowsxp.perform_maintain
Jerry
external usenet poster
 
Posts: 616
Default Microsoft .NET Framework 1.1


Try the microsoft.public.dotnet.framework newsgroup.

"clm_jr" wrote in message
...
Microsoft .NET Framework 1.1 will not start. An error message says "a
device
attached to it is not working."



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 03:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 PCbanter.
The comments are property of their posters.