A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » General XP issues or comments
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Firefox can't load the Samsung website?



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 11th 18, 05:05 AM posted to microsoft.public.windowsxp.general
Bill in Co
external usenet poster
 
Posts: 1,933
Default Firefox can't load the Samsung website?

I'm trying to open the Ssmsung website, but what happens is it briefly loads
but then immediately reverts to a blank web page (with no error messages)
unless I hit the Stop key, which will freeze it (so at least I can see some
content), but this is useless. This problem does not happen in Pale Moon,
interestingly enough.

Here is the URL:

https://www.samsung.com/us/

I have tried disabling most of the usual suspects and some other ideas, and
even tried a previous version of FF, but still it's no go. Does anybody
else have this problem on this website with FF? (I'm using the latest
version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).



Ads
  #2  
Old October 11th 18, 06:20 AM posted to microsoft.public.windowsxp.general
No_Name
external usenet poster
 
Posts: 530
Default Firefox can't load the Samsung website?

On Wed, 10 Oct 2018 22:05:08 -0600, "Bill in Co"
wrote:

I'm trying to open the Ssmsung website, but what happens is it briefly loads
but then immediately reverts to a blank web page (with no error messages)
unless I hit the Stop key, which will freeze it (so at least I can see some
content), but this is useless. This problem does not happen in Pale Moon,
interestingly enough.

Here is the URL:

https://www.samsung.com/us/

I have tried disabling most of the usual suspects and some other ideas, and
even tried a previous version of FF, but still it's no go. Does anybody
else have this problem on this website with FF? (I'm using the latest
version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).


Works for me. same version. Maybe a pop up blocker?

  #3  
Old October 11th 18, 08:22 AM posted to microsoft.public.windowsxp.general
R.Wieser
external usenet poster
 
Posts: 788
Default Firefox can't load the Samsung website?

Bill,

Does anybody else have this problem on this website with FF? (I'm using
the latest version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).


It works for me, using FF 52.5.0

Possibly relevant: I have JS disabled.

By the way: what happens when you set (toolbar) view - page style - no
style ? It just might be a kind of CSS overlay ...

Regards,
Rudy Wieser





"Bill in Co" wrote in message
...
I'm trying to open the Ssmsung website, but what happens is it briefly
loads but then immediately reverts to a blank web page (with no error
messages) unless I hit the Stop key, which will freeze it (so at least I
can see some content), but this is useless. This problem does not happen
in Pale Moon, interestingly enough.

Here is the URL:

https://www.samsung.com/us/

I have tried disabling most of the usual suspects and some other ideas,
and even tried a previous version of FF, but still it's no go. Does
anybody else have this problem on this website with FF? (I'm using the
latest version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).





  #4  
Old October 11th 18, 03:48 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general
Shadow
external usenet poster
 
Posts: 1,228
Default Firefox can't load the Samsung website?

On Wed, 10 Oct 2018 22:05:08 -0600, "Bill in Co"
wrote:

I'm trying to open the Ssmsung website, but what happens is it briefly loads
but then immediately reverts to a blank web page (with no error messages)
unless I hit the Stop key, which will freeze it (so at least I can see some
content), but this is useless. This problem does not happen in Pale Moon,
interestingly enough.

Here is the URL:

https://www.samsung.com/us/

I have tried disabling most of the usual suspects and some other ideas, and
even tried a previous version of FF, but still it's no go. Does anybody
else have this problem on this website with FF? (I'm using the latest
version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).


Works for me. Heavily armored Palemoon (NoScript on and a very
large anti-profiling hosts file).
[]'s
--
Don't be evil - Google 2004
We have a new policy - Google 2012
  #5  
Old October 11th 18, 04:18 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general
JJ[_11_]
external usenet poster
 
Posts: 620
Default Firefox can't load the Samsung website?

On Wed, 10 Oct 2018 22:05:08 -0600, Bill in Co wrote:
I'm trying to open the Ssmsung website, but what happens is it briefly loads
but then immediately reverts to a blank web page (with no error messages)
unless I hit the Stop key, which will freeze it (so at least I can see some
content), but this is useless. This problem does not happen in Pale Moon,
interestingly enough.

Here is the URL:

https://www.samsung.com/us/

I have tried disabling most of the usual suspects and some other ideas, and
even tried a previous version of FF, but still it's no go. Does anybody
else have this problem on this website with FF? (I'm using the latest
version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).


Works in my system with FF v52.7.3.
Chances are that one of your addons is interfering.
  #6  
Old October 11th 18, 06:03 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general
Bill in Co
external usenet poster
 
Posts: 1,933
Default Firefox can't load the Samsung website?

If I use YesScript to disable JS I can get at least a partial load of the
web page.
I tried "no style", but get the same end result of a completely blank page,
of all things.

I guess my conclusion is that this is directly related to the handling of
some Javascript somewhere in my setup here. Well, as someone else has
suggested, I guess I should try disabling my add-ons, one by one, and see if
one of them is interfering with this.

It's strange that this doesn't happen in Pale Moon, which has most of the
same add-ons, but I'll have to investigate this more.


R.Wieser wrote:
Bill,

Does anybody else have this problem on this website with FF? (I'm using
the latest version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).


It works for me, using FF 52.5.0

Possibly relevant: I have JS disabled.

By the way: what happens when you set (toolbar) view - page style - no
style ? It just might be a kind of CSS overlay ...

Regards,
Rudy Wieser





"Bill in Co" wrote in message
...
I'm trying to open the Ssmsung website, but what happens is it briefly
loads but then immediately reverts to a blank web page (with no error
messages) unless I hit the Stop key, which will freeze it (so at least I
can see some content), but this is useless. This problem does not
happen in Pale Moon, interestingly enough.

Here is the URL:

https://www.samsung.com/us/

I have tried disabling most of the usual suspects and some other ideas,
and even tried a previous version of FF, but still it's no go. Does
anybody else have this problem on this website with FF? (I'm using the
latest version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).



  #7  
Old October 11th 18, 06:40 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general
Bill in Co
external usenet poster
 
Posts: 1,933
Default Firefox can't load the Samsung website?

Thanks everyone. I found the culprit. It was due to my using an old
version of Adblock Plus. The one-by-one disabling of add ons nailed it.
:-)


Bill in Co wrote:
I'm trying to open the Ssmsung website, but what happens is it briefly
loads but then immediately reverts to a blank web page (with no error
messages) unless I hit the Stop key, which will freeze it (so at least I
can see some content), but this is useless. This problem does not
happen in Pale Moon, interestingly enough.

Here is the URL:

https://www.samsung.com/us/

I have tried disabling most of the usual suspects and some other ideas,
and even tried a previous version of FF, but still it's no go. Does
anybody else have this problem on this website with FF? (I'm using the
latest version of FF for Windows XP, 52.9.0 too).



  #8  
Old October 11th 18, 09:57 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general
J. P. Gilliver (John)[_4_]
external usenet poster
 
Posts: 2,216
Default Firefox can't load the Samsung website?

In message , Bill in Co
writes:
Thanks everyone. I found the culprit. It was due to my using an old
version of Adblock Plus. The one-by-one disabling of add ons nailed it.

[]
loads but then immediately reverts to a blank web page (with no error

[]
https://www.samsung.com/us/

[]
Glad you found the culprit. FWIW, I get something that looks plausible -
certainly not blank - with my FF 27.0.1 (with some version of ABP that
works with it).

Main reason for posting though: I often see this "one-by-one disabling"
mentioned. If you have more than a very small number of add-ons, a
binary search will find the culprit in fewer steps than one by one: if
you have eight add-ons, it will find it in three steps, rather than up
to seven. (Make a note of which ones you disable though, as FF reorders
them when some are disabled.) Since disabling/re-enabling add-ons often
requires a restart of Firefox, the fewer steps the better.
--
J. P. Gilliver. UMRA: 1960/1985 MB++G()AL-IS-Ch++(p)[email protected]+H+Sh0!:`)DNAf

https://petition.parliament.uk/petit...n=gHafDVBYobum
elL9J54c
(Petitions - at least e-petitions - should collect votes both for and
against, if they're going to be reported as indicative of public
opinion.)

Everyone looks sun-kissed and beautiful and as you watch it ["Bondi Rescue"],
pale and flabby on your sofa, you find yourself wondering if your life could
ever be that exotic. (It couldn't. You're British.) - Russell Howard, in
Radio Times, 20-26 April 2013
  #9  
Old October 11th 18, 11:19 PM posted to microsoft.public.windowsxp.general
Bill in Co
external usenet poster
 
Posts: 1,933
Default Firefox can't load the Samsung website?

J. P. Gilliver (John) wrote:
In message , Bill in Co
writes:
Thanks everyone. I found the culprit. It was due to my using an old
version of Adblock Plus. The one-by-one disabling of add ons nailed it.

[]
loads but then immediately reverts to a blank web page (with no error []
https://www.samsung.com/us/

[]
Glad you found the culprit. FWIW, I get something that looks plausible -
certainly not blank - with my FF 27.0.1 (with some version of ABP that
works with it).

Main reason for posting though: I often see this "one-by-one disabling"
mentioned. If you have more than a very small number of add-ons, a
binary search will find the culprit in fewer steps than one by one: if
you have eight add-ons, it will find it in three steps, rather than up
to seven. (Make a note of which ones you disable though, as FF reorders
them when some are disabled.) Since disabling/re-enabling add-ons often
requires a restart of Firefox, the fewer steps the better.
--


Good point. I didn't feel I had quite have enough to use a binary search,
but it sure is a good idea in some cases. And in my case, I pretty much
knew some of my add ons wouldn't likely be related to the issue at hand.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 04:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 PCbanter.
The comments are property of their posters.