A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Microsoft Messenger
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

remote Access from Live messenger



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 10th 07, 02:46 PM posted to microsoft.public.windowsxp.messenger
Charlie3110
external usenet poster
 
Posts: 89
Default remote Access from Live messenger

I am trying to give remote access to a friend using Live Messenger but every
time I try it tells me that I have not got the latest edition of Messneger
loaded but I go to the site it directs me to and download for about the 4th
time the same version. I get the same result. I have downloaded the Free
Option. What am I missing?
Thanks
Charlie
Ads
  #2  
Old April 12th 07, 03:23 AM posted to microsoft.public.windowsxp.messenger
Jonathan Kay [MVP]
external usenet poster
 
Posts: 891
Default remote Access from Live messenger

Greetings,

Yes, in order to use Remote Assistance in Windows Live Messenger, you need the latest version
of Windows Messenger installed (not Live, it's a separate product).

You can grab it from he
http://microsoft.com/downloads/detai...f-9157a3b3d774

--
Jonathan Kay
Microsoft MVP - Windows Live Messenger/MSN Messenger/Windows Messenger
Associate Expert
http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone/
Messenger Resources - http://messenger.jonathankay.com
All posts unless otherwise specified are (c) 2007 Jonathan Kay.
You *must* contact me for redistribution rights.
--

"Charlie3110" wrote in message
...
I am trying to give remote access to a friend using Live Messenger but every
time I try it tells me that I have not got the latest edition of Messneger
loaded but I go to the site it directs me to and download for about the 4th
time the same version. I get the same result. I have downloaded the Free
Option. What am I missing?
Thanks
Charlie



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 01:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2020 PCbanter.
The comments are property of their posters.