A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows Service Pack 2
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

win XP home SP2 with linksys BEFSR41



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 13th 05, 01:53 PM
calbin calbin is offline
Registered User
 
First recorded activity by PCbanter: Sep 2005
Posts: 1
Default win XP home SP2 with linksys BEFSR41

hi, i recently just switched from win2k to XP home with SP2 and realised that my forwarded ports in my linksys router BEFSR41 are not working. I have checked the lanip (192.168.1.101) and it tally with my router settings. I have also tried reset and reconfiguring my router settings to no avail. Internet connection is fine, just that my applications under the forwarded ports doesnt work anymore

Please help thanks.
Ads
  #2  
Old September 14th 05, 05:15 AM
Evolution54 Evolution54 is offline
Registered User
 
First recorded activity by PCbanter: Aug 2005
Posts: 381
Default

Quote:
Originally Posted by calbin
hi, i recently just switched from win2k to XP home with SP2 and realised that my forwarded ports in my linksys router BEFSR41 are not working. I have checked the lanip (192.168.1.101) and it tally with my router settings. I have also tried reset and reconfiguring my router settings to no avail. Internet connection is fine, just that my applications under the forwarded ports doesnt work anymore

Please help thanks.
I believe you have to forward the ports for both the firewall and the router in order for port forwarding to work.
  #3  
Old September 19th 05, 06:06 PM
craig craig is offline
Registered User
 
First recorded activity by PCbanter: Sep 2005
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by calbin
hi, i recently just switched from win2k to XP home with SP2 and realised that my forwarded ports in my linksys router BEFSR41 are not working. I have checked the lanip (192.168.1.101) and it tally with my router settings. I have also tried reset and reconfiguring my router settings to no avail. Internet connection is fine, just that my applications under the forwarded ports doesnt work anymore

Please help thanks.
Im only a newbie but is anyone else on your network using the same application. Is the port already forward for another PC. If so can yo amend the required ports on the application and then configure your router.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem about Window XP SP2 firewall and the buildin FTP command ping Performance and Maintainance of XP 0 June 24th 05 07:09 AM
Problem about Window Xp SP2 firewall and the buildin FTP command ping Windows Service Pack 2 2 June 23rd 05 02:47 PM
Not "burning" to Cd after SP2 upgrade \old\ devildog Windows Service Pack 2 4 December 2nd 04 06:33 PM
xp home slowdown after sp2 install ernie Windows Service Pack 2 1 September 9th 04 03:36 AM
XP Home vs. Pro; Feature Contrast Chad Harris General XP issues or comments 20 July 30th 04 09:36 PM






All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 PCbanter.
The comments are property of their posters.