A Windows XP help forum. PCbanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » PCbanter forum » Microsoft Windows XP » Windows XP and video cards, drivers and similar
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Directsound Slaving info problem



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 28th 10, 01:08 PM posted to microsoft.public.windowsxp.video
Jason
external usenet poster
 
Posts: 149
Default Directsound Slaving info problem

I am developing an analog capture filter driver. There was an AV sync issue
after the long time live source playback (2 hr). The audio pin always queue
few buffers after long time playback. I have checked the video and audio PTS
with each media transfer sample, they look like no problem.

I have a question with Default Directsound Device filter. There is
information in Default Directsound Device Properties-Advanced-Slaving
Info-Rate. The “Rate” should be 48KHz with my device, but it will be changed
with the “High Err” and “Low Err” parameters. Could I set any parameter to
change the “High Err” or “Low Err” values in audio pin of analog capture
filter?
Ads
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off






All times are GMT +1. The time now is 05:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 PCbanter.
The comments are property of their posters.